Vinn Mina åtta år i Kality av Ingela Jansson

Var med och tävla om den här spännande boken!

Hur kunde en vanlig småstadstjej hamna bakom lås och bom i Etiopiens mest fruktade fängelse? Allt tog sin början när hon i väntan på en fängelsedom flyr från Sverige tillsammans med sin då 7-åriga dotter. Efter tre år på fri fot grips hon i Etiopien och fängslas i det ökända fängelset Kality i Addis Abeba. Hon döms till lagens strängaste straff, 55 år. Det här är Ingelas egen berättelse om den skrämmande tillvaron, om hur hon är nära att dö i brist på mat och sjukvård, men också om hur vänskap växer fram mellan kvinnorna i fängelset. Först åtta år senare – eller närmare bestämt 2 940 dagar – lämnar hon misären bakom sig.

Vi lottar ut 5 exemplar av Mina åtta år i Kality. Allt du behöver göra är att svara på frågan nedan. Senast den 21 april måste vi ha ditt svar. Lycka till!

Vilket land greps Ingela Jansson i?

 

Jag samtycker till att Historiska Brott & Mysterier lagrar de personuppgifter jag angett för att kunna utse vinnare i tävlingen och skicka ut eventuell vinst. Alla uppgifter kommer att raderas senast 14 dagar efter att tävlingen är avslutad. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.

 

 

Publicerat