Vinn första boken om Miss Marple

Vinn ett exemplar av "Mordet i prästgården" av Agatha Christie Tävla här!

Endast ett par timmar efter att kyrkoherde Clemens sagt att den som mördar kyrkoherde Protheroe skulle göra världen en stor tjänst hittas denne död – av kyrko­herden själv. Samtidigt som polisen försöker lösa fallet drar bybon miss Marple – som känner till allt som pågår i byn – igång en egen utredning. Miss Marple är en skärpt äldre dam som snart
finner att det inte bara var kyrkoherden som hade ett horn i sidan till kyrkoherde Protheroe. Tvärtom var det många i den lilla britt­iska landsbyn St Mary Mead som velat se mannen ifråga död.

Mordet i prästgården, den första boken om miss Marple, utkom redan 1930 och är fortfarande en av Agatha Christies mest omtyckta böcker.

Vi lottar ut 10 exemplar av Agatha Christies Mordet i prästgården. Allt du behöver göra är att svara på frågan nedan smat fylla i nan och adress.

Senast den 20 juli behöver vi ditt svar.

Lycka till!

Vinn Agatha Christies första bok

Vad heter Agatha Christies manlige privatdetektiv?
Jag samtycker till att Historiska Brott & Mysterier lagrar de personuppgifter jag angett för att kunna utse vinnare i tävlingen och skicka ut eventuell vinst. Alla uppgifter kommer att raderas senast 14 dagar efter att tävlingen är avslutad. Läs mer om hur vi hanterar personuppgifter här.